Activiteiten

Wat we doen..

De activiteitencommissie zet zich in voor de gemeenschap in Gorinchem d.m.v. activiteiten organiseren, denk bijvoorbeeld aan: lezingen, sport en ontspanning. De gemeenschap van Gorinchem en omstreken is zeer divers en is groeiende. Wij willen graag rekening houden met alle leden en hen allen een plekje geven binnen de vereniging. De commissie organiseert activiteiten op een laagdrempelige manier, die rekening houd met de verschillende leeftijden, achtergronden en behoeften. We willen graag een schakel zijn tussen de vereniging en de gemeenschap en deze twee samen brengen. Alle leden horen zich thuis en veilig te voelen bij VUMG. Want elke lid wordt gezien als een waardevol onderdeel van onze gemeenschap.

Waarom we het doen..

De missie van de activiteitencommissie is een goede band creƫren tussen de gemeenschap en de vereniging. De commissie heeft een actieve en stimulerende rol om leden zoveel mogelijk te betrekken. Door middel van activiteiten willen wij midden in de gemeenschap staan.

We willen een plek zijn waar onze leden elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Dankzij ontmoetingen in prettige omgevingen staan mensen meer open voor elkaar en kunnen wij als gemeenschap meer betekenen voor elkaar.